Malermester København - Brug den bedste.

Vi har mange tilfredse kunder i København og Malermester Nikolaj Møller leverer byens bedste kvalitet.

 

At finde en kvalitetsbevist malermester, kan godt være lidt en jungle på nettet og specielt i København.

Vi garanterer gode priser på malerarbejde og vi har overenskomst. Vi leverer 100% dansk håndværk. Dette er noget vi kan stå inde for.

Hos Maler Møller leverer vi en vare, der er langt højere end gennemsnittet hos vores konkurrenter og ønsker man, at få snorelige vægge og få malet med sans for detaljen, så er det her man skal henvende sig.

Da vi udelukkende bruger dansk arbejdskraft, har vi danske priser og vi er med 100% sikkerhed pengene værd og vores håndværk er udført efter alle kunstens regler. Grunden til, at vi nævner dette er, at vi har kunder, der finder nogle meget mistænkeligt billige tilbud på nettet. Når vi engang imellem får lov til at få firmaets navn, så er det hver eneste gang en udenlandsk maler.

 

Vores holdning og mening om udenlandsk arbejdskraft:


Vælger du et udenlandsk firma, så er det formentligt et forsøg på at spare penge, men hvad er det helt præcis du sparer? Når alt kommer til alt, så er det jo danske arbejdspladser der bliver tabt. Dette er ikke godt for Danmarks økonomi. Det er trods alt sjovere at have et arbejde end at være jobsøgende, så lad os bevare nogle jobs i Danmark, så har vi det alle sammen meget bedre. Der er en grund mere. Vi har set en del udenlandsk malerarbejde og de eksempler vi har set, der har der virkelig manglet sans for slutresultatet og finish er ikke et ord de kender. 

 

Vi sender aldrig en regning uden kunden har godkendt vores arbejde.  Ved store opgaver betales 25% af det samlede beløb indenfor 5 dage fra opstartsdato.

 

 

Husk vi også tilbyder: Gulvafslibning